Italian International Championship U18

Italian International Championship U18

Yes…Team Ned heeft de Nation Cup gewonnen!!!! 3 Dagen strokeplay gespeeld op Golfclub Condulmer. Vlak bij Venetië. Samen met Anne-Sterre, Fleur, Noa en coach Niels. Uiteraard weer een hele mooie baan en het was ook prachtig weer erbij. De Nation Cup werd bepaald door drie spelers en een totaal van de 4 beste scores daarvan. Er deden 8 landen mee, dus knap gedaan van ons!!! Mijn eigen scores waren 74-70-72-73(71) en ik ben op T9 geëindigd. Anne-Sterre werd overall winnaar met -13!!! Er deden 94 dames mee. Ben best tevreden hierover. Tussendoor zijn we ook nog een middag in Venetië een boottochtje wezen maken. Heerlijk effe ontspannen, wel jammer dat het toen net heel erg ging regenen, maar het was wel heel leuk geweest. Nu opladen voor het volgende toernooi en ook weer naar school toe!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *