Nationaal Open Dames

Nationaal Open Dames

Ik heb het Nationaal Open voor Dames gewonnen!!! Een toernooi waar pro’s en amateurs aan meedoen op Golfclub De Pan. 72 Holes strokeplay. Er is een cut na 2 ronden en ik stond na de eerste ronde plek T6 met +2. Redelijk, maar het moet beter van mijzelf. Tweede ronde +1, dus ik stijg naar plek 3. De cut is gehaald en moet dit dus zien vol te houden. Ik slaap samen met mijn vader in een hotel in de buurt en na mijn rondes ga ik altijd nog trainen. Klaar voor de derde ronde waar ik +4 loop en nu op T1 samen met Noa sta. Super spannend om zo de laatste ronde te beginnen. Britt biedt aan om mijn caddie te zijn en dit wil ik zeker wel. Voor de thuisblijvers is het zo spannend, omdat alleen bij de laatste flight bij elke hole livescoring is. Voor de andere spelers alleen op hole 9 en 18. Er loopt ook een dame mee met met een scorebord, daar wilde ik tussendoor niet op kijken. Britt heeft mij geweldig gecaddied want ik liep -2, en won dit toernooi. Nu ben ik winnaar van de dames en de amateurs, dus ik kreeg 2 prijzen!!! Britt heel erg bedankt en top van je, dat je mijn caddie wilde zijn!!!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *