Sponsoren

Grote dank aan onze sponsors en aan alle bedrijven, instellingen en particulieren die ons ieder jaar weer bijstaan.

Hoofdsponsors

MIF logo

Masters in Finance is dé financiële expert

Wij helpen organisaties bij hun financiële bedrijfsvoering met tijdelijke ondersteuning van finance professionals. Onze Masters.

Ook voor jouw financiële carrière. Werken bij Masters in Finance betekent jezelf ontwikkelen. Werken voor de mooiste opdrachtgevers. Groeien in een geweldig team.

Meer details over Masters in Finance: mastersinfinance.nl

Shipyard Rotterdam

Shipyard Rotterdam, niet de grootste scheepswerf, wel de beste. De werf staat voor kwaliteit, klantvriendelijkheid, snelheid en vakmanschap. Wij zijn pas tevreden als het perfect is, voor minder gaan we niet. Wij vervaardigen uit staal, aluminium en RVS. Van geavanceerde werkschepen tot luxe jachten, de schepen kunnen onder iedere gewenste classificatie worden gebouwd. Shipyard Rotterdam is de thuiswerf van de KRVE Rotterdam Boatmen. Verder servicen wij de nautische dienstverleners, zijn wij 24/7 inzetbaar en bouwen wij complete casco’s.

Bezoek onze site: shipyardrotterdam.nl

Duca del Cosma

In 2004 introduceerde het golf fashionmerk Duca del Cosma de eerste de spikeless hybride golfschoen die ook buiten de golfbaan gedragen kan worden. De designs en leersoorten zijn Italiaans en de productie vindt plaats in Europa. 

Inmiddels zijn de golf en lifestyle schoenen van Duca del Cosma in 40 landen verkrijgbaar en hebben zij eigen kantoren in Engeland, Zuid-Afrika en in North Palm Beach, Florida in Amerika.

Het internationale hoofdkantoor met showrooms is gevestigd langs de A2 in Breukelen en is duidelijk herkenbaar aan de grootste golfschoen van Europa die voor de deur staat en de enorme golfbal op het dak. 

Meer info: ducadelcosma.com

Het origineel is The Evergreen

Sinds 1974 brengt Big Green Egg outdoorcooking naar het volgende level. We zijn een kamado. Een BBQ van het allerbeste keramiek. We zijn Big Green Egg en we zijn het origineel. Maar we zijn vooral makers van mooie herinneringen. Van samen genieten met familie, vrienden en gelijkgestemde smaakmakers. Van verse lokale producten, spannende bereidingen en onovertroffen smaak. Grillen, bakken, stomen, wokken of roken, de mogelijkheden zijn grenzeloos. Net als de service. Daarom krijg je levenslange garantie op de EGG. Een garantie op genieten. Met een Big Green Egg kies je voor kwaliteit van leven. Generatie na generatie.

Ontdek de Big Green Egg op: www.biggreenegg.nl