Dutch Amateur Championship

Dutch Amateur Championship

Ook het Dutch Amateur Championship is 72 holes, op de Eindhovensche GC en daar ben ik T8 geëindigd. Met deze scores 77-73-77-74(72). Uiteraard was ik niet helemaal tevreden hiermee, maar daar moet ik het mee doen. Een paar 3 puts ertussen en dat is jammer. Het was prima weer en het is een mooie vlakke baan. Dus geen caddie nodig dit keer! We verbleven gezellig in een hotel en op de tweede dag had ik een vroege start, daarna zijn we in het hotel gaan lunchen en in de middag weer terug naar de club om te trainen. Heerlijk nog wat geput en dan ga ik met een fijn gevoel weer terug om zodoende op tijd naar bed te gaan en mijn rust te pakken. Zo ben ik klaar voor de volgende dag!!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *