German Girls & Boys

German Girls & Boys

31 Mei zijn we naar Duitsland vertrokken, vanuit Utrecht en we gingen met minibusje ernaartoe. Eerst 2 dagen voorspelen en we hebben op beide banen getraind. Het was op St. Leon Rot Golf Club, daar hebben ze 2 banen. Je moet daar echt wel op de fairway komen om de green aan te kunnen vallen, want de zijkanten hebben erg stug gras en daar is het lastig om uit te komen. Dit is een heel groot toernooi en er deden 19 landen aan mee 100 jongens en 100 meisjes met allemaal een plus hcp. Mijn spel was best goed, alleen ging het putten gewoon niet zo best en dat zie je terug aan de scores. 77-80-77(72) Het was overigens erg warm weer en de wedstrijd is zelfs nog stilgezet door de regen en onweer. Dit is de eerste wedstrijd van het jaar en ik merk gewoon dat ik nog geen wedstrijdritme heb. Maar het wordt als alles goed gaat weer drukker en dan komt het gevoel gewoon weer terug!! Dit was weer een super ervaring!!! En het was ook heel gezellig met elkaar, we hebben natuurlijk veel gelachen!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *