Dutch Junior Open Toxandria

Dutch Junior Open Toxandria

Woendag 15 juli begon het Dutch Junior Open op Toxandria, hier doen veel landen aan mee en vorig jaar heb ik eerst op maandag de kwalificatie ronde gelopen en dit jaar hoefde dat niet. Het zijn 3 dagen strokeplay en als je  de cut haalt ook zaterdag nog spelen. Ik had de eerste dag een zeer vroege start en gelukkig de dagen erna wat later. Alle keren zat ik met 2 jongens in de flight. Een Duitser en een Nederlander. Iedereen kon meelopen en je snapt het al, ik wilde niemand mee! Drie superrondes heb ik gelopen, +7,+6 en +6. Niet slecht, maar toch drie slagen te weinig voor de cut, dus ik was zaterdag vrij en ben ik lekker met mijn vriendinnen naar de film gegaan. Ook zeer gezellig natuurlijk, maar volgend jaar ben ik er weer bij!!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *