ELTK Dames 2019 Is Molas Sardinië

ELTK Dames 2019 Is Molas Sardinië

Dit is een kleine greep uit de vele foto’s die ik heb van mijn reis naar Italië. Het ELTK Dames 2019 op Is Molas op Sardinië. Dat werd gehouden over 5 dagen, 2 dagen strokeplay en 3 dagen matchplay. We vertrokken op zaterdag om de 2 dagen erna 2 oefenrondes te lopen, nou het was toen zo warm, dat we eerder zijn gestopt. Maar op de wedstrijddagen zelf was het beter te doen. De eerste dag liep ik + 5, mooi rondje de tweede dag +11, daar had ik wat pech en ik sloeg op 9 een bal in de boom en op 18 eruit, dus vette pech. Maar goed, door met de matchplay, mijn single verloren van een IJslandse met hcp 0, ze sloeg zo ver. Dat was niet te doen. Ik was de jongste van het toernooi met de hoogste hcp. Dus best pittig. De foursome speelde ik met Noa, tegen Turkeij en die hadden we gewonnen. De rest had ook goed gespeeld, daarna foursome samen met Charlotte tegen België, maar helaas die verloren we. Iedere keer als we klaar zijn met spelen gaan we bij onze teamgenoten caddiën. Nederland is uiteindelijk 18de geworden. Er deden 20 landen mee, maar ik heb heel goed gespeeld en ben zelf zeer tevreden. Wat ook erg leuk was dat op dinsdag mijn ouders met Beau en Pascal ook nog voor een paar dagen kwamen kijken en ze hebben het reuze naar hun zin gehad en ik heb nog een petje met al onze namen erop als aandenken van deze trip. Niels en Tim gingen mee als coach en we zaten in een mooi resort op de berg vlak voor de golfbaan. Dus we hadden prachtig uitzicht en we gingen in de avonden gezellig in een dorpje op een terrasje eten. Het was een super ervaring, die ik niet had willen missen!!!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *