4e Challenge Tour Dorhout Mees

4e Challenge Tour Dorhout Mees

                                                                                                                                                                                                                                                                            

Op Dorhout Mees heb ik de laatste Challenge Tour gespeeld, samen met Brooke in een flight en het was stralend weer. Een mooie score van +6 neergezet en daarmee ben ik tweede geworden, maar ik ben overall winnaar geworden en daarom gaan we met de Challenge en de Future winnaars eind september naar Belgie om daar een Ryder Cup te spelen. Cool toch! Na afloop zijn we nog met z’n allen gezellig naar de Mc Donalds geweest.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *