German International Youth Trophy

German International Youth Trophy

Van 29 t/m 30-8 heb ik meegedaan met het German International, dit was op Golfresort Semlin in Duitsland. Daar zijn we de zondag ervoor al vroeg naartoe gereden om zodoende in de middag al voor te spelen. Ik deed mee in de catagorie U16, en de dag erna ging ik ook nog voorspelen. Het is een lange baan en de greens zijn erg hobbelig, dus afwachten wat het wordt. Nou dag 1 ging best goed en ik kwam binnen met +6, op dag 2 waait het veel meer en ik heb een starttijd in de middag. Dus rustig de dag beginnen en eerst wezen kijken bij de andere selectie spelers, die in de ochtend startte. Ik loop een topronde en met +3 verlaag ik ook mijn hcp. Op naar morgen!Dag 3 ook een late starttijd en het is best spannend, want ik sta bovenaan in mijn catagorie. Helaas tot hole 15 heel goed en daarna bij hole 18 met een 4 put eraf. Met +7 binnen. Ik wordt uiteindelijk 2e, en best teleurgesteld. Maar ik ben overal 6e geworden, dat is met U18 en U21 erbij. Op naar de volgende wedstrijd!!!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *