NK T/M 18 jaar op Stippelberg

NK T/M 18 jaar op Stippelberg

Dinsdag 4-8 richting Golfbaan Stippelberg gereden om daar met de selectie te gaan voorspelen. Dit ging goed en de volgende dag heb ik nog een keer voorgespeeld om zodoende goed voorbereid het NK te spelen. Donderdag was de eerste ronde in de ochtend en dit ging best heel goed met parren, Bogey’s en 5 birdies had ik de cut gehaald en mocht ik vrijdag weer meedoen. Ik liep een rondje par. Alleen in plaats van 2 rondes hebben ze het veranderd naar 1 ronde, dit ivm de erge hitte. Op tijd naar bed, mijn rust genomen en klaar voor de tweede dag. Met koud water , fruit en genoeg te eten ging ik de baan in, en dit ging super!!!! Ik kwam de baan af met -1. Dit is voor het eerst dat ik in een wedstrijd onder de baan loop en zo Eindig ik op de 3e plaats van dit NK t/m 18. Dik tevreden gaan we naar huis om weer te trainen voor de volgende wedstrijd de week erna!!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *