Dutch Junior Open

Dutch Junior Open

Ik heb het DUTCH JUNIOR OPEN 2021 op Toxandria gewonnen. Deze wedstrijd wordt gespeeld over 3 dagen van 54 holes in totaal. Als je de cut haalt dan speel je de vierde dag ook mee. Nou de 2e dag werd er niet gespeeld omdat de baan onder water stond en omdat mijn vader en ik al daar waren, ben ik met Fleur en Maud naar de film gegaan. Dit was wel heel gezellig, en de volgende dag konden we weer spelen. Na 2 ronden stond ik -2 en samen met Noa bovenaan. Erg grappig, maar de eerste ronde liep ik allemaal parren. De laatste ronde was super spannend. Ik zat ook bij Noa in de flight en het scheelde steeds 1 of 2 slagen met Noa. Maar ik had het toch gered met +3 binnen en totaal over 3 rondes +2. Als girlsteam van Ned zijn we ook eerste geworden, dit samen met Noa en Eva. Dit toernooi winnen stond hoog op mijn lijstje!!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *