Big Green Egg

Big Green Egg

Op 2 en 3 juli was ik uitgenodigd om met de players experience mee te doen bij het Big Green Egg toernooi op de Rosendaelsche bij Arhnem. Daar waren 30 talenten die meemochten lopen met pro,s. Super gaaf natuurlijk en op de eerste dag was ik gekoppeld aan Carly Booth, een Schotse 29 jaar. Erg aardig! Je speelt je eigen spel, maar de beste score noteer je op de kaart. Zo zie je ook eens van dichtbij hoe de pro haar ronde loopt en welke keuze ze maakt. Carly liep een goede ronde dus de tweede dag een late start met haar en Dewi Weber liep er ook bij. Het ging met mij ook heel goed en mijn vader was voor het eerst mijn caddie en dat was ook wel oke. Dit was een hele mooie ervaring waar ik van geleerd heb en goed ga onthouden. Voor mijn volgende toernooi en dat is naar het ELTK in Portugal.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *