WK Dames Abu Dhabi

WK Dames Abu Dhabi

Super trots ben ik op mijn deelname aan de WATC op Abu Dhabi National Golfclub. 4 Dagen strokeplay, waarvan de 2 beste scores tellen voor het klassement. Het was erg warm, elke dag meer dan 35 graden en soms hadden we een hele vroege start. Hoewel we als team niet het gewenste resultaat hebben bereikt(29ste), heb ik individueel toch nog redelijk gespeeld. De 3de ronde liep ik -1 en de 4de tot aan hole 17 -1, helaas op 18 een dubbel waardoor ik +1 binnenkwam en ik eindigde op plek 67. 75-77-71-73(72) Hier heb ik weer erg veel geleerd en het was een mooie ervaring waar ik hard voor getraind heb. Voor nu is het wedstrijdseizoen afgelopen en ga ik weer volop trainen voor volgend jaar!!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *