Portugees Int. Ladies Amateur Championship

Portugees Int. Ladies Amateur Championship

Mijn eerste wedstrijd heb ik afgelopen week gespeeld in het zonnige Portugal op Penina Golf Course, wederom een mooie baan! Een meerdaags toernooi waar na 3 dagen strokeplay de beste 40 van de 90 speelsters doorgaan. Mijn doelstelling was om de cut te halen en na dag 1 stond ik 4de op het leaderboard, om dit vast te houden had ik heel erg laag moeten blijven spelen, want ik nam het op tegen de beste van europa en dan wordt de spanning voor mij best pittig. Op zich redelijk tevreden met mijn scores, maar er zaten toch hier en daar nog wat slordige foutjes in. -4/+1/+2/-2(73) Hier ga ik de komende weken weer hard voor trainen om klaar te zijn voor het volgende toernooi eind februari in Spanje.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *