BIG GREEN EGG LET TOUR

BIG GREEN EGG LET TOUR

2 Dagen op het Big Green Egg Open mogen spelen, met Sander aan mijn tas. Op de Hilversumsche golfclub. Eerst met Sander , de NGF en Anne van Dam wezen voorspelen. Dat was wel super! Aan het weer lag het niet, het was erg warm die dagen. De eerste dag was niet zo lekker verlopen te veel bogey’s en geen enkele birdie. Dus dag 2 een nieuwe kans. Mijn ouders en broer kwamen kijken. En ook nog enkele leden van Kleiburg. Erg leuk vond ik dat. Dit ging stukken beter tot hole 16 liep ik -2, maar helaas daarna een triple en ik sluit af met een bogey. 82-74(72) Heel jammer, dus ik heb de cut niet gehaald. Hopelijk mag ik volgend jaar weer meedoen en Sander, super bedankt dat je mijn caddie was!!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *