NK t/m 21 kwalificatie Noord Nederlandse Golf & Country Club

NK t/m 21 kwalificatie Noord Nederlandse Golf & Country Club

Zo de kwalificatieronden zitten erop +10 en +9 gelopen, niet mijn allerbeste scores. Het kan beter, maar ik heb wat verkeerde keuzes gemaakt. Mijn doel was om de cut te halen, ik ben op het randje door. Dat geeft niet, dus 2e Pinksterdag nieuwe kansen! Zondag moest ik vroeg starten en daarna had ik volop de tijd om nog te trainen. Nou dat heb ik dus gedaan, samen met andere meiden en we zijn op de drivingerange geweest en putoefeningen gedaan. Daarna op tijd naar het hotel gegaan om te rusten. Het zijn lange dagen, maar na het eten nog even terug naar de club om weer te trainen. Fijn om dit nog even te doen, het was nog druk, want de jongens kwamen binnen.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *