Voorspelen NK t/m 21 Noord Nederlandse Golf & Country Club

Voorspelen NK t/m 21 Noord Nederlandse Golf & Country Club

Donderdagavond 6 juni ben ik samen met mijn vader naar Groningen vertrokken. Want vrijdag gaan we met de selectie voorspelen. Het is tenslotte ruim 3 uur rijden. Tja, hij is ondertussen mijn privé chauffeur geworden en doet dit met heel veel liefde. Maar goed, het voorspelen ging goed en het was ook stralend weer, dus lekker genieten. Baan ligt er prachtig bij. De NGF coaches lopen er ook bij. Zaterdag en zondag kwalificatieronden, we gaan het zien! Ze geven wel slecht weer af voor morgen. Regen en veel wind. ’s avond in het hotel gegeten en daarna nog effe bij Britt wezen chillen op de kamer. Gezelli!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *