NK Dames Noordwijkse en kwalificatie

NK Dames Noordwijkse en kwalificatie

Donderdag en vrijdag was de kwalificatie voor het NK Dames, donderdag erg veel wind en af en toe regen, maar ik liep +15 en het waren allemaal hoge scores, door de weersomstandigheden wordt het veel lastiger spelen, maar op naar de volgende dag. Een vroege start en zeer spannend allemaal, deze NK Dames deed ik voor het eerst mee en ik hoopte zo dat ik de cut zou halen. Ik liep +3, en joepie, ik ben door, zaterdag 2x 18 holes. 5:30 uur opgestaan en vroeg daarheen. Je mag een caddie mee, maar dat wil ik niet. Volgens mij ben ik de enige die alleen loopt. Vol met spanning heb ik de eerste ronde +15 gelopen, en de tweede ronde +12. Er zaten goeie holes bij, maar ook wat mindere. Uiteindelijk ben ik als 18de geëindigd. Jammer, maar het was een hele ervaring om hier aan mee te doen en volgend jaar ben ik er weer bij!!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *