NK t/m 21 Noord Nederlandse Golf & Country Club

NK t/m 21 Noord Nederlandse Golf & Country Club

Vandaag 2x 18 holes gespeeld en de eerste ronde heb ik +9 gespeeld, ben niet erg tevreden. Mijn scores zijn dit weekend niet bijzonder goed en ik laat het hier en daar wat liggen. Vermoeidheid, spanning, focus, alles speelt mee. Dus de tweede ronde even erbij blijven en dit ging veel beter, met +6 kom ik binnen. Dus een mooie afsluiting van dit toernooi. Mijn doel was om de cut te halen en dat heb ik gedaan! Eva heeft super goed gespeeld vandaag, top! Zo, van de week weer les bij Tammo en alles evalueren. Voor nu gauw in de auto en effe drie uur sturen naar huis toe. Morgen gewoon weer naar school. Het was een top weekend!!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *