Golf 4 Health op GC Kleiburg

Golf 4 Health op GC Kleiburg

Op vrijdag 14 juni was er op GC Kleiburg een goede doelen dag in het teken van Golf 4 Health, dit is een organisatie die trainingen geeft op het gebied van hygiëne en gezondsheidsbevordering aan volwassenen en kinderen, die in de armere gebieden van Zuid-Afrika leven.

Ik ben door Harold Robles gevraagd om mee te doen aan dit evenement. En ik had die dag geen andere verplichtingen dus ik heb toe gestemd. In de ochtend ging het nog even heel erg regenen, maar al gauw werd het droog met zon erbij. Na een heerlijke lunch stond er een kort interview met mij op het programma en gelijk daarna richting hole 16 voor de start. In mijn flight zat Gemeente Brielle met Andre, Arie en Kees zij zijn gezellige golfers. Onderweg stonden er kraampjes met lekkers en ook zitjes waar toeschouwers konden kijken. Zo ook mijn moeder met Nellie bij hole 6. Bij terugkomst lekker op het terras met mijn flight en nog even op de foto met wat BN ers. Ik had de longest drive geslagen op hole 1 en had ook nog in de ton gechipt!!! Het was een zeer geslaagde dag met een opbrengst van €15,500. Top hoor!! Bedankt!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *