NK t/m 21

NK t/m 21

Yesss, ik heb het NK t/m 21 GEWONNEN!!!!

Deze wedstrijd is over 72 holes en na 2 rondes is er een cut. Mijn vader en ik zijn donderdags al richting de Noord Nederlandse GC gegaan en ik heb er vrijdags voorgespeeld. Na de eerste 2 rondes stond ik bovenaan. Ik ben na mijn vroege ochtendstart op dag 2 even terug naar het hotel gegaan om even te rusten en daarna ben ik weer gaan trainen voor de laatste dag. Er was toen geen goed weer voorspeld maar, in de ochtend was het toch nog wel droog gebleven. Ik stond nog bovenaan, met 6 slagen verschil met de nummer 2. Tussendoor snel een lunch op en snel weer verder voor de laatste ronde. Het begon al aardig donker te worden en toen ik op hole 8 liep begon het heel hard te regenen en de baan stond heel snel onder water en het ging ook nog onweren. We moesten allemaal de baan af en de wedstrijd werd gecancelled!

Hierdoor werd het ingekort naar 54 holes en heb ik dus gewonnen!!!

Teven heb ik de Trompbeker gewonnen en een wildcard voor het Ladies Open in Hilversum!

Mijn scores waren +1,-3,-1(72)

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *