Italian International Ladies Championship

Italian International Ladies Championship

Afgelopen vier dagen op Circolo Golf Torino gegolfd en samen met Sander erheen gevlogen en hij was ook mijn caddie voor 2 dagen. Met zon, regen en wind was het soms lastig spelen maar na drie ronden had ik de cut toch gehaald. Hoewel ik zelf vond dat ik het af en toe liet liggen. Het was ook soms een gevecht voor mijzelf, maar Sander sleepte mij erdoorheen. Het is een hele mooie baan met uitzicht op de bergen met sneeuw. Ik heb hele goede gesprekken met Sander gehad tijdens dit toernooi en heel veel geleerd. Met +3,+4,+2,+1(72) ben ik op T20 geëindigd!

Sander heel erg bedankt voor deze leerzame en gezellige dagen, Sophie Korthuijs ook bedankt!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *