Big Green Egg Ladies Open

Big Green Egg Ladies Open

Dit jaar heb ik een wildcard voor het Ladies Open op de Rosendaelsche Golfclub gekregen. Dit is ook wat ik graag wil gaan doen in de toekomst. Dus heb ik Sander als mijn caddie gevraagd, en dit wilde hij zeker wel. Eerst een rondje voorgespeeld in de week voorafgaand aan het toernooi. Best spannend om hieraan mee te doen en natuurlijk ruim op tijd aan wezig om nog wat te trainen en dan is het zover. Met gezonde spanning loop ik 2 rondjes van 76 en 74(72). Helaas ik heb de cut op 2 slagen na niet gehaald, wat verkeerde keuzes gemaakt en hoop dat ik volgend jaar weer mee mag doen! Er waren ook wat Kleiburgers aanwezig die met mij meeliepen, ook erg leuk!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *