Italian International Ladies & European Nation Cup Spanje

Italian International Ladies & European Nation Cup Spanje

Wat gaaf dat ik was uitgenodigd voor het Italian International Ladies Championship van 18 t/m 22 maart, en ook voor het Copa Sotogrande European Nation Cup in Spanje. Alles was al met school geregeld en alle corona testen ook, mijn spullen had ik al bijelkaar gezocht, toen we een dag van te voren tehoren kregen, dat de NGF besloten had om als team niet deel te nemen aan deze wedstrijd. Dit omdat op maandag 15 maart Italië weer in lockdown zou gaan. Ik sta volledig achter deze beslissing. Wel baalde ik, want ik ben klaar om wedstrijden te spelen en train zoals gewoonlijk lekker door! Weer of geen weer! Ook Spanje gaat niet door, deze is uitgesteld en hopelijk kunnen we later in het jaar alsnog gaan. Dus nu kan ik mij concentreren op school en had ik gewoon les bij Tammo en ga ik ook naar de NGF trainingen toe dit weekend.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *