Finale Amateur ranking jongens en Meisjes

Finale Amateur ranking jongens en Meisjes

Vandaag op Almeerderhout de finale gespeeld en ik had daar vorige week zaterdag al met Carmen voor gespeeld. Nu is de baan niet onbekend voor mij, maar toch fijn om even voor te spelen. Ik zat samen met Anne Sterre in de flight en het was heerlijk weer. Heb super gelopen , +3 kwam ik binnen. Mooi hoor! Dit is een goed einde van het wedstrijd seizoen en de komende tijd weer volop trainen. Op de junior ranking van de meisjes ben ik als vierde geeïndigd. Zeer tevreden hiermee!! Anne Sterre gefeliciteerd met de eerste prijs en Carmen gefeliciteerd met de derde prijs. Maandag weer naar school, net een weekje herfstvakantie achter de rug. En ook weer lekker getraind en les gehad. Op naar het volgende seizoen!!!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *