NK T/M 18 Gelpenberg dag 2

NK T/M 18 Gelpenberg dag 2

Dag twee op de Gelpenberg begon weer vroeg, de eerste gingen al om 8:00 uur weg en ik startte om 9:00 uur. Heerlijk geslapen en na het ontbijt naar de golfclub, waar ik begon met inslaan en chip en put routine. De eerste ronde ging goed, +5 en nu nog een ronde te gaan. In mijn flight lopen er altijd wel ouders heel de tijd mee, maar dat hoeft niet van mij hoor. Mijn vader kijkt wel een beetje tussen de holes door, en als we elkaar zien zeg ik vaak niets! De tweede ronde ging ook redelijk ,weer +5. Voor mijzelf had dit wel beter gekund, maar toch was ik tevreden. Na de prijsuittreiking heerlijk bij de Mac gegeten en daarna doorgereden richting Nunspeet voor de volgende hotelovernachting. Morgen voorspelen met de selectie op Het Rijk van Nunspeet en donderdag daar weer knallen.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *