Global Junior Drenthe

Global Junior Drenthe

De laatste wedstrijd van dit seizoen was op de Drentsche Golf en Country club, donderdags in de ochtend er naartoe gereden. In de middag een rondje voorspelen en dan naar het hotel om mijn rust te pakken. Dag 1 begin ik vroeg en ik loop een prima ronde, na afloop nog blijven oefenen op de puttinggreen in de regen. Bij terugkomst in het hotel nog naar de sportruimte geweest en daar weer getraind. Vroeg naar bed en klaar voor de volgende 2 dagen, deze verlopen redelijk. Niet helemaal naar mijn zin, de derde ronde ging ik met -3 naar de 2e negen, maar eindig met +3. Mijn scores waren 71-73-73(72). Nu weer lekker trainen op de club en met de selectie.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *