NK t/m 18 Gelpenberg

NK t/m 18 Gelpenberg

DERDE PLAATS NK18

Het NK t/m 18 jaar is op de Gelpenberg in Drenthe. Dus met mijn vader die kant op gegaan en in een hotel overnacht. 72 holes verdeeld over 3 dagen, dag 1 en 2,18 holes en als je de cut haalt is het dag 3, 2x 18 holes. Zaterdag begon de wedstrijd en we hebben vrijdags met de selectie voorgespeeld. Het was zeer slecht weer en we zijn zondag van de baan gehaald ivm met de dreigende onweer. Maar na een paar uur gingen we weer verder. De laatste dag was het gelukkig goed weer en heb ik mijn best weer gedaan! En niet zonder succes. EEN DERDE PLAATS voor mij was super en dezelfde 3 dames, Anne-Sterre, Lauren en ik hadden gewonnen, en op dezelfde plaatsen, erg bijzonder toch? Mijn scores waren 77-74-76-75(72). Nu een paar dagen rust en dan weer naar de volgende wedstrijd toe.🏌️‍♂️

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *