Quadrangular girls Spanje dag 2

Quadrangular girls Spanje dag 2

Zondag, dag twee van dit toernooi, evenals gisteren een vroege start en ik begon moeizaam. Oftewel een dubbel bogey, jammer, maar ik hield de rest toch mooi bij elkaar, alleen hole 18 ook een dubbel bogey. Toch kwam ik binnen met 79(par72). Dus al met al niet slecht voor een eerste wedstrijd ver van huis en op zo’n moeilijke baan. Redelijk tevreden en met een overall score van dit weekend gaan we ´s avonds weer naar huis. Dit was een super ervaring en veel geleerd. Mette,Tim en natuurlijk Tammo super bedankt. Britt, Fleur en Carmen uiteraard ook bedankt voor deze waanzinnige dagen. Nu heb ik voorjaarvakantie, maar jullie weten wel wat ik ga doen!!! Eigenlijk heb ik te veel foto´s om te posten. Hierbij een aantal.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *