Evian Championship Juniors Cup U14 (Frankrijk)

Evian Championship Juniors Cup U14 (Frankrijk)

Ik mocht voor de tweede keer mee naar het Evian U14 in Frankrijk, samen met Maud, Kayden Loran en Tim gingen we van 22 sept t/m 27 sept er naar toe. 2 Dagen trainen en voor spelen en daarna 3 dagen individueel strokeplay wedstrijd. Het was weer een hele ervaring en ook dit keer veel landen en goeie spelers. Mijn scores waren niet top, +15,+10 en +13 was het. Maar dit blijft een moeilijke baan met veel hoogte verschillen en super, super snelle greens. Op zulk soort banen trainen we niet, dus lastig. Maar het was met z’n allen wel gezellig en ik was met Maud op de kamer en dat was heel leuk!!! Een week van huis zonder mijn ouders en broers is soms ook pittig, zeker omdat ze dit keer niet meegingen, wat ik jammer vond. Maar dat kan nu eenmaal niet iedere keer, dat zou te gek zijn. Als ik thuiskom, is de dag erna gelijk NGF training in Nunspeet en zondag is de laatste NGF Future. We hebben hele leuke dingen gekregen en mijn naambordje heb ik ook mee en ik heb leuke souvenirs gekocht. Voor Beau en Pascal ook hoor, want dat vind ik leuk om te geven aan ze.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *