Kleiburg Open

Kleiburg Open

15 September speelde ik mee met het Kleiburg Open, in de ochtendronde kun je je dan kwalificeren voor de finale. Het was een zonnige dag en ik had er zeer veel zin in. Zaterdag ervoor was ik al vroeg 18 holes alleen gaan lopen en daarna nog een hele poos samen met Carmen wezen trainen. Nou, de eerste ronde liep ik +7, dus beregoed, maar nu nog de volgende ronde afwachten. Die liep ik in de flight met Annet en Kim, het ging redelijk. Uiteraard kon het beter vindt ik,maar met +10 ben ik op de derde plaats geeïndigd. Ben best tevreden hiermee. De organisatie was ook super, net als de heerlijke lunch. Van de week nog les bij Tammo en daarna op naar het Evian!!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *