NK t/m 15 Rijk van Nunspeet

NK t/m 15 Rijk van Nunspeet

Zo, ik ben klaar voor 2x 18 holes en nu start ik op 10, dus moeilijk dat blijkt. met +7 ging ik door naar de volgende lus. Wat moet dit worden, maar ik eindig met +8 en er zit een birdie bij. Sta nu op plaats 6. Matig tevreden, maar klaar voor de laatste ronde! Wat er toen gebeurde is onbeschrijvelijk, ik loop -3 op de eerste negen(5 birdies) en hup doorgaan en goed mijn focus houden. Daar sta ik toch om bekend dat ik zo gefocusd ben. En jahoor ik kom binnen met Par!!! Dit is waanzinnig, mijn vader wordt al gefeliciteerd en ik ben 1e geworden, hoe gaaf is dit!!!! En dit ook nog allemaal op nieuwe golfschoenen die ik zaterdag voor vertrek nog even kocht. Haha.

In het bijzonder Tammo bedankt!!!!!!

Tim, Mette en Hayo ook bedankt!!

1 Comment

  • Annette

    Wanneer mag ik je schoenen lenen Rosanne ? 🙂

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *