ELTK girls Frankrijk

ELTK girls Frankrijk

Afgelopen week het ELTK Girls in Frankrijk gespeeld op GC D’Hossegor. Met coaches Mirte en Dewi en Sofie, Yfke, Lynn, Fleur en Marieke hebben we eerst 2 dagen individueel strokeplay gespeeld om ons zo als land te kwalificeren voor de matchplays. Er deden 16 landen mee en Nederland stond op de vierde plaats, we hebben eerst tegen Denemarken gespeeld 6-1 gewonnen en daarna tegen Spanje, die verloren we helaas met 6-1. Ik heb mijn single matchplay niet tegen Spanje gespeeld, ik had een nijdige blaar en de arts adviseerde rust. Maar de volgende dag heb ik wel weer gespeeld en gingen we voor plek 3 of 4 tegen Zweden, wonnen we met 4-3. Dus we zijn met het team 3de geworden op dit toernooi en individueel ben ik op plek 4 geëindigd, met – 4 totaal. 68,70(71). 🏌️

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *