French Junior U21

French Junior U21

Afgelopen week op Saint Cloud Golfclub bij Parijs het French Junior U21 gespeeld. Samen met Fleur, Minousch, Lynn en coach Dewi. Met ook nog mooi weer erbij. De eerste 2 ronden zijn strokeplay en daarvan gingen er 32 van de 120 spelers door naar de matchplay wedstrijden. Ik stond op T20,(-1 en +5 gelopen) dus ik mocht matchplayen, met Minousch aan mijn tas. Deze partij was tegen een Italiaanse en die won ik met 2&1, dus in de middag de 2e ronde tegen een Zweedse. Nou die partij won ik vrij snel 6&5. En de dag erna zou ik weer spelen, nu tegen een Spaanse, deze partij kon ik net niet naar mij toe trekken en verloor deze met 2&1. Ik was super tevreden hiermee, want ik eindigde bij de laatste 8, en mijn doelstelling was de cut halen en 1 matchplay mee mogen doen. Mijn doel was dus ruimschoots bereikt. 1e Paasdag gingen we weer terug naar huis!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *