ELTK Slowakije

ELTK Slowakije

Team Ned is 3de geworden op het ELTK t/m 18 in Slowakije!!!!

Bijna een week zijn we daar geweest. Samen met Noa, Eva en Anne-Sterre. Natuurlijk eerst voorgespeeld en daarna individueel strokeplay, waarbij de 3 beste scores telden om zo in een poule te worden ingedeeld. Dag 1 tegen Slowakije, Eva ik samen foursome 5&4 gewonnen, Anne-Sterre won 8&7 en Noa gaf de partij op om krachten te sparen. Dag 2 begint zeer mistig en er worden teetimes uitgesteld en het wordt ook iets pittiger tegen Duitsland, we hebben deze allemaal verloren. Dus morgen tegen Zwitserland voor plek 3 of 4. Wij hebben relatief de hoogste hcp van het toernooi, maar wel een super vechtersmentaliteit en dat zie je wel in deze laatste partij. Deze dag begint met regen. Noa en Eva spelen samen foursome en winnen deze met 8&6, Anne-Sterre wint met 3&1. Ik verlies met 3&2 van de Zwitserse kampioene, 18 jaar met hcp +3,6. Ik heb dus super gespeeld tegen haar en leer hier veel van. Hierdoor verdienen we de brozen medaille en het is geweldig!!!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *