Englisch Girls U14

Englisch Girls U14

Op 4 augustus ben ik samen met Britt naar Engeland gegaan om daar het English Girls U14 te spelen. Noa en Sophie gingen ook mee voor het U16. We vlogen naar London Heathrow en daar vandaan met een busje naar de golfbaan. Gerard Cross was een half uurtje rijden. De volgende dag zijn we eerst wezen voorspelen , mooie baan, heuvelachtig en natuurlijk zeer snelle greens. De 2 dagen erna individueel strokeplay, ik liep +9 en +12, dus niet genoeg om door te gaan. Ik had de eerste dag gewoon wat pech op hole 16 en 17. Daar kreeg ik mijn bal niet uit de bunker, helaas. Britt ging ook niet door en Noa en Sophie wel. Het was weer een super ervaring en ook zeer gezellig met elkaar. Op naar het volgende!!!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *