Evian Championship Juniors Cup U14 (Frankrijk)

Evian Championship Juniors Cup U14 (Frankrijk)

Een hele mooi ervaring was het voor mij om mee te doen aan dit toernooi, allereerst moest ik 4 dagen vrij van school en dat was geen probleem. En ik ging voor het eerst vliegen. Samen met Hidde, Kayden, Eva en Floris en Dewi Clair. Zondags toen we aankwamen hebben we de ladies Evian finale daar gezien en dat was geweldig. Met het busje werden we van het hotel naar de club gebracht en ’s maandag gingen we voorspelen. Dinsdag en woensdag had ik een vroege start en het ging niet helemaal zoals ik het wilde, maar het is dan ook een moeilijke baan met snelle greens. Hier heb ik weer veel van geleerd! Alle deelnemers kregen een membership voor het leven. Hoe cool is dat. Op naar de volgende wedstrijd!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *