Eerste blog

Eerste blog

Dit is mijn eerste blog op de website die mogelijk is gemaakt door mijn sponsoren / Stichting Topgolf Brielle. Hier ben ik heel blij mee en ik zal jullie via mijn website op de hoogte houden van mijn prestaties en trainingsactiviteiten. Ook ben ik te volgen via facebook en twitter. Ook ben ik heel blij met de vrienden die mij steunen in het behalen van mijn doelstelling en niet te vergeten golfpro Tammo Murris die heel veel tijd in mij stopt. Gelukkig mag ik ondanks mijn leeftijd aan alle wedstrijden op golfclub Kleiburg mee doen en daar wil ik de golfclub voor bedanken. Ik ben trots dat ik op deze mooie baan mag spelen en zal zeker nu en in de toekomst mijn steentje bijdragen om Kleiburg nog meer publiciteit te bezorgen.

Video: Tammo Murris in actie

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *